Eerlijk vers vlees van onze eigen groothandel... Dat proef je!

Geschiedenis

Steeds meer consumenten vinden het belangrijk dat vlees een vertrouwde herkomst heeft en verantwoord is geproduceerd. Slagerij Tomassen gaat met de tijd mee door trouw te blijven aan tradities. Ons familiebedrijf heeft altijd al gewerkt met zorg voor kwaliteit en vakmanschap, en met vlees van vee van boerenbedrijven uit de buurt. Dat begon bij Jan Tomassen, die in de jaren '60 werkte als huisslachter. Hij slachtte de dieren bij de mensen thuis, en sneed het vlees uit op de keukentafel.

 

In 1978 opende Jan een eigen slachthuis en een paar jaar later samen met zijn vrouw Mia de ambachtelijke slagerij en winkel in Someren. Hun zoons Mike en Dennis raakten van jongs af aan vertrouwd met het ambachtelijke slagerswerk. Zij zetten het werk van hun vader voort, met liefde en passie voor het slagersvak. Tegenwoordig heeft het familiebedrijf ook een tweede slagerswinkel in Heel en een groothandel voor levering aan andere winkels. Vandaag de dag is Slagerij Tomassen een modern bedrijf dat de familietradities in ere houdt.